ÎNCHIDE

/

Întrebări frecvente

1. Am nevoie de un cont pentru a plasa o comandă?

Nu, puteți plasa o comandă și ca invitat. Cu toate acestea, dacă aveți un cont la noi, există câteva beneficii:

· Proces rapid de plată

· Vizualizați cu ușurință starea comenzii și istoricul dvs

· Primiți actualizări despre noile noastre versiuni și promoții speciale.

2. Ce metode de plată acceptați?

Plăți prin PayPal.

3. Cât de sigură este comanda mea online?

Când faci cumpărături online cu un card de credit, toate informațiile tale sunt introduse într-un site web securizat SSL. Informațiile dvs. sunt criptate SSL și trimise direct la rețeaua furnizorului nostru de card de credit, unde cardul și tranzacția dvs. sunt autorizate și aprobate. Informațiile cardului dvs. de credit nu sunt stocate pe serverele noastre.

4. Există cursuri de schimb?

Toate tranzacțiile noastre sunt în dolari SUA. Dacă cardul dvs. de credit este denominat într-o altă monedă, valoarea totală a comenzii dvs. va fi calculată folosind cursul de schimb zilnic din ziua în care emitentul cardului procesează tranzacția.

5. Cum îmi stabilesc adresa de livrare?

Întrucât site-ul și serviciul nostru sunt bazate pe limba engleză, toate informațiile introduse, inclusiv semnele de punctuație, trebuie introduse în limba engleză. Dacă anumite litere din adresa dvs. conțin litere non-engleze, vă recomandăm să utilizați litere similare în limba engleză. De exemplu, puteți schimba litera "?" pentru C".

6. Îmi pot schimba adresa de expediere după plasarea unei comenzi?

Vă rugăm să rețineți că adresa dvs. de expediere nu poate fi schimbată odată ce comanda dvs. a fost procesată sau expediată. Vă rugăm să actualizați adresa de expediere la adresa de domiciliu în loc de adresa de vacanță, deoarece nu știm cât timp va păstra coletul departamentul vamal de destinație.

7. Cât durează expedierea și cum îmi pot urmări coletul?

Timpul de livrare depinde de opțiunea de livrare pe care o alegeți. Odată ce comanda dvs. este expediată, vă vom trimite prin e-mail numărul dvs. de urmărire și site-ul de urmărire. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de obiceiurile din țara dumneavoastră.

8. Ce ar trebui să fac dacă lipsesc articole din comanda mea?

Dacă încă lipsește ceva, vă rugăm să ne contactați imediat la support@paceease.com

Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați direct la: support@paceease.com