ÎNCHIDE

/

TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

-----

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este operat de paceease.com. Pe întregul site, termenii „noi”, „noi” și „nostru” se referă la paceease.com. oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau cumpărând ceva de la noi, vă implicați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv acești termeni și condiții și politici suplimentare. la care se face referire. aici și/sau care sunt disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, este posibil să nu accesați site-ul web sau să utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni de utilizare sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de utilizare.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate la Magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dumneavoastră la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Ei ne oferă platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 – TERMENI MAGAZINUL ONLINE

Fiind de acord cu acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință sau că aveți vârsta majoră în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat consimțământul pentru permiteți oricărei persoane aflate în întreținerea dvs. minoră să folosească acest site web.

Nu puteți utiliza produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat și nici, în utilizarea Serviciului, nu puteți încălca orice lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.

Încălcarea oricăruia dintre Condiții va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 – TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (inclusiv informațiile cardului de credit) poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice pentru conectarea rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate atunci când sunt transmise prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați sau distribuiți nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă pentru vânzare, revânzare sau suflare. . S.U.A.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 – ACURATEȚIA, COMPLETITUȚIA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu ne asumăm nicio răspundere dacă informațiile disponibile pe acest site web nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu trebuie să se bazeze sau să fie folosit ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialul de pe acest site web este pe propriul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment, fără notificare.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa culorile cât mai precis posibil.

Asistenți pentru produsele noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea monitorului computerului dumneavoastră de orice culoare va fi exactă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept în cazuri individuale. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 – ACURATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, per familie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm contactând e-mailul și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la momentul în care a fost efectuată comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după unicul nostru raționament, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactam după cum este necesar.

Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru mai multe detalii.

SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente terțe asupra cărora nici nu le monitorizăm, nici nu avem niciun control sau input.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” fără nicio garanție, reprezentare sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale de la terți.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc. Trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și acceptați condițiile în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi funcții și/sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

SECȚIUNEA 8 – LINK-URI DE LA TERȚI PĂRȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Link-urile de la terți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale terților care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale terților. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, preocupările sau întrebările cu privire la produsele terțe trebuie să fie îndreptate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI DE UTILIZATOR

 


Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, înscrieri la concurs) sau fără o solicitare din partea noastră, este posibil să trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă. sau altfel (colectiv, „Comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiam, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice mod în orice mediu orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra orice comentariu în mod confidențial; (2) plătiți compensații pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde la comentarii.

Putem, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminam conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră exclusivă, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală. Încalcă proprietatea oricărei părți sau acești Termeni de utilizare.

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că dvs

Comentariile nu trebuie să conțină materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene, sau să conțină vreun virus informatic sau alt program malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu aveți voie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare în alt mod pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și pentru acuratețea lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informațiilor personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INEXACTITUȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru web sau în Serviciu care să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este incorectă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis solicitarea dvs.) . . .

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor impuse de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau de reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat nu ar trebui să fie considerată pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

 


SECȚIUNEA 12 – UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice act ilegal; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) încălcarea sau încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuiește, abuzează, insultă, rănește, defăimează, calomniază, denigrează, intimidează sau discriminează pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conexe, a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informații personale ale terților; (i) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 – NOTIFICARE LEGALĂ; LIMITARE A RĂSPUNDERII

 


Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anulăm serviciul în orice moment, fără notificare.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul Serviciului sunt (cu excepția cazurilor în care este specificat în mod expres de către noi) furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de niciun fel și nici în mod expres sau implicit implicite, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.

În niciun caz Bulggdeals, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice daune, pierderi, pretenții sau alte daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau consecutive. . . daune de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea de profituri, pierderea veniturilor, pierderea de economii, pierderea datelor, costuri de înlocuire sau daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod. privind și care decurg din utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a produselor achiziționate prin intermediul Serviciului sau orice altă reclamație legată în orice fel de utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricăror produse, inclusiv, dar fără a se limita la, erori sau omisiuni în orice Conținut sau orice altă pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării Serviciului sau a oricărui conținut (sau produselor) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul Serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea acestuia. pentru că unii

Jurisdicțiile nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune consecutive sau incidentale. În aceste jurisdicții, răspunderea noastră este limitată la limita maximă permisă de legea britanică.

SECȚIUNEA 14 – DESPĂGUBIREA

Sunteți de acord să eliberați Bulkggdeals și societatea-mamă, subsidiarele, afiliații, partenerii, funcționarii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații de la orice reclamație sau cerere, inclusiv cereri rezonabile, pentru a vă apăra și a vă despăgubi . pentru taxele legale percepute de terți ca urmare a sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni de utilizare sau a documentelor încorporate aici, sau încălcarea dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 – DIVISIBILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de lege, iar partea neaplicabilă va fi considerată a fi separată de acești Termeni de utilizare. nu va afecta valabilitatea și caracterul executoriu al oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 – ÎNCETARE

Obligațiile și obligațiile părților contractate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului contract în toate scopurile.

Acești Termeni de utilizare sunt în vigoare dacă nu sunt reziliați de dvs. sau de noi. Puteți rezilia acești Termeni și condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

În cazul în care, după singura noastră hotărâre, nu reușiți, sau bănuim că ați eșuat, să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni de utilizare, putem de asemenea să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate. până la data de încetare inclusiv; și/sau, în consecință, vă refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 – ÎNTEGUL CONTRACTUL

Eșecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciu constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului de către dvs., înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. . . , fie verbal sau în scris, între dvs. și noi (inclusiv, fără limitare, orice versiune anterioară a Termenilor de utilizare).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni de utilizare nu va fi interpretată în mod negativ pentru partea redactor.

SECȚIUNEA 18 – LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate pe care vi le oferim vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Regatului Unit.

SECȚIUNEA 19 – MODIFICĂRI LA TERMENII DE UTILIZARE

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic site-ul nostru pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dvs. la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT

Trimiteți întrebări despre Termenii de utilizare la support@paceease.com

SECȚIUNEA 21

Clientul va fi taxat o singură dată pentru costurile de transport (inclusiv retur); Consumatorului nu i se va percepe o taxă de reaprovizionare pentru returnarea produsului.